Välkommen till oss

Lunds Brukshundklubb är en ideell medlemsorganisation med drygt 300 medlemmar. Vi som är medlemmar har framför allt en sak gemensam – ett brinnande intresse för hundar och hundträning. Nästan alla hundägare vet att en bra balans mellan aktivitet och vila är viktig för att hunden ska må bra. Det gäller oavsett om hunden är stor eller liten, ung eller gammal.
Lunds Brukshundklubb erbjuder bland annat valpkurser, rallylydnad, agility, träningsgrupper i sök och spår, föreläsningar och, inte minst, trevlig samvaro med andra hundägare.

Utöver träningsplanen vid klubbhuset har vi tillgång till träningsmarker i och omkring Lund.

Är du mellan 7-25 år? Då har du även möjlighet att gå med i Lunds Hundungdom, där kan du träna till exempel lydnad, agility, eller flyball med din hund.

Om Svenska Brukshundklubben

Svenska Brukshundklubben (SBK) är en ideell medlemsorganisation, specialklubb i Svenska Kennelklubben (SKK) och frivillig försvarsorganisation. Svenska Brukshundklubben har ca 290 lokala klubbar runt om i landet och 16 rikstäckande rasklubbar. Organisationen har idag ca 70 000 medlemmar.

Kajsa i uppletanderutan