Kurser Rallylydnad hösten 2018

Grundkurs med inriktning mot rallylydnad hösten 2018

Kursen syftar till att ekipagen ska vara väl förberedda för att senare kunna gå Nybörjarkursen i rallylydnad.
Vi tränar följsamhet, hundens fokus på föraren, följa på vänster och höger sida, kunna stå, sitta och ligga på kommando, börja lära backning mm.
Antal gånger 6 med start början av september, tisdagkvällar
Viss teori vid varje kurstillfälle
Max 8 st
Hundens ålder minst 10 månader
Instruktör Eva Cajhagen
Pris 1 100 kr + medlemsavgift i brukshundklubben 650 kr ( gäller 1 år). Betalas först efter besked om plats.

Rallylydnad nybörjarkurs hösten 2018

Vi tränar in utförande av alla skyltar i nybörjarklassen samt bygger kombinationer/delbanor samt även lättare banor. Även kontaktövningar och stadgeträning.

Förkunskaper: Hunden måste ha en god allmänlydnad och framför allt kunna hålla kontakt med sin förare under träningsmomenten.

Kursavgift: 1 300 kr +  medlemsavgift i brukshundklubben 650 kr. Åtta kurstillfällen med start tisdag 4 september kl. 19-20.30 (kursdag tisdagar).
Kursavgiften betalas till plusgiro 43 47 42-3 efter besked om plats. Glöm inte uppge vilken kurs det gäller.
Instruktör: Gertrud Malm.

Frågor till Gertrud Malm