Kurser Rallylydnad hösten 2020

Anmälan till rallylydnadskurs

Träningsgrupp rallylydnad hösten 2020

Vi tränar tillsammans utan instruktör. Du bör kunna övningarna i nybörjarklass och kunna arbeta självständigt med din hund, men vi tittar på varandra och ger träningstips.
Vi träffas kl 18.30 och bygger gemensamt banor/övningar. Pärm med banor finns i boden, men naturligtvis kan man använda eget material.
Vi tränar varje onsdag med start 19 augusti.
Ingen avgift men registrera dig i anmälningsformuläret ovan.
Anmälan till träningsgrupp rallylydnad.

Rallylydnad nybörjarkurs hösten 2020

Vi tränar in utförande av alla skyltar i nybörjarklassen samt bygger
kombinationer/delbanor samt även lättare banor. Även kontaktövningar och stadgeträning.
Förkunskaper: Hunden måste ha en god allmänlydnad och framför allt kunna hålla kontakt med sin förare under träningsmomenten.
Kursavgift: 1450 kr +  medlemsavgift i Lunds Brukshundklubb 700 kr (300kr delbetalningsavgift). Åtta kurstillfällen med start tisdag 1 september kl. 19.00-20.30 (kursdag tisdagar).
Kursavgiften betalas till plusgiro 43 47 42-3 efter besked om plats. Uppge namn och vilken kurs det gäller.
Instruktör: Gertrud Malm
Hjälpinstruktör: Louise Adolfsson

Rallylydnad fortsättning/avanceradkurs.

En fortsättningskurs där vi plockar in avancerade kursskyltar. Tränar på högerhantering med nybörjarskyltar, fortsättningsskyltar och avancerade skyltar.
Vi kommer att fortsätta med stadgeövningar och informera om tävlingsregler.
Förkunskap: Fortsättningskurs eller liknande.
Sex kurstillfällen med start den 14 september kl. 19.00-20.30
Kursavgift: 1020 kr + medlemsavgift i Lunds Brukshundklubb 700:- (är du medlem i annan brukshundklubb betalar du 300:-).
Kursavgiften betalas till plusgiro 434742-3 efter besked om plats.
Glöm inte att ange vilken kurs det gäller.
Instruktörer: Karin Berggren
Karin Gustafsson