Kurser Rallylydnad våren 2019

Grundkurs med inriktning mot rallylydnad våren 2019

Kursen syftar till att ekipagen ska vara väl förberedda för att senare kunna gå Nybörjarkursen i rallylydnad.
Vi tränar följsamhet, hundens fokus på föraren, följa på vänster och höger sida, kunna stå, sitta och ligga på kommando, börja lära backning mm.
Antal gånger 6 med start måndagen den 1 april.
Viss teori vid varje kurstillfälle
Max 8 st
Hundens ålder minst 10 månader

Antal gånger 6 med start på på måndagar i mars.

Instruktör Eva Cajhagen
Pris 1 100 kr + medlemsavgift i brukshundklubben 650 kr ( gäller 1 år). Betalas först efter besked om plats. Kursavgiften betalas till plusgiro 43 47 42-3 efter besked om plats. Glöm inte uppge vilken kurs det gäller.

Frågor till Eva Cajhagen

Favorit i repris! Rallylydnad mästarklass våren 2019

Vill du finslipa eller rentav toppa formen inför säsongens rallytävlingar?
Då är det här kursen för dig.
Vi träffas mellan 19 och 20.30 varannan onsdag med start den 17 april.
Vi jobbar med dina specifika problem, med störningsträning, tajta och fokuskrävande banor och med överträning, dvs banor på 25-30 moment.
Förkunskaper: Tävlar i mästarklass.
Kursavgift: 640 kronor samt medlemsavgift till Lunds brukshundklubb.
Instruktör: Beatrice Palm
Max sex deltagare.
Du anmäler dig genom att fylla i formuläret ”intresseanmälan för kurser inom rallylydnad” på klubbens hemsida.
Frågor: Mail: Beatrice Palm, tel.nr 073-600 44 79

Rallylydnad nybörjarkurs hösten 2018

Vi tränar in utförande av alla skyltar i nybörjarklassen samt bygger kombinationer/delbanor samt även lättare banor. Även kontaktövningar och stadgeträning.

Förkunskaper: Hunden måste ha en god allmänlydnad och framför allt kunna hålla kontakt med sin förare under träningsmomenten.

Kursavgift: 1 300 kr +  medlemsavgift i brukshundklubben 650 kr. Åtta kurstillfällen med start tisdag 4 september kl. 19-20.30 (kursdag tisdagar).
Instruktör: Gertrud Malm.

Frågor till Gertrud Malm