Hjälp behövs till agilitytävling 26-27 augusti

Hej alla Lunds BKs medlemmar!

Vi står inför en härlig, lång och förhoppningsvis varm sommar med lite välförtjänt ledigt och kanske en semesterresa eller två. Men, inte allt för långt bort ligger sensommaren och hösten och med detta närmar sig även Lunds BKs stora agilitytävling!
Detta event kommer gå av stapeln den 26-27 augusti och kommer välkomna en massa hundar av alla storlekar, åldrar och raser tillsammans med sina mattar och hussar till Lunds BK.
Förra året hade vi totalt nästan 1800 anmälda starter och vi räknar med lika många i år.
För att ro detta i land behöver vi hjälp! Man behöver inte kunna något om varken hundar eller agility. Allt man behöver är ett gott humör och en vilja att hjälpa klubben!
Inför tävlingen kommer vi hålla en frivillig infokväll så att man får information om de olika funktionärposterna. Mer info kommer senare.

Vad kan man göra redan nu då?
Jo, boka upp helgen i kalendern. Vi behöver även hjälp på fredagen med de förberedelser som behöver göras då.
Fyllt gärna i funktionärsanmälan på följande länk: länk till funktionärsanmälan

Alla funktionärer får mat i form av fika om man hjälper till enstaka klasser och varm mat om man hjälper till halva dagen eller mer.
Är man intresserad av att hjälpa till mer inför tävlingen så är man mer än välkommen att kontakta tävlingsgeneralerna på moc.l1545011670iamg@1545011670ytili1545011670gatso1545011670hsdnu1545011670l1545011670 så berättar de mer.

För Lunds agilitytävlingsekipage gäller det att man ska hjälpa till. Vårt mål är att klubbens ekipage ska kunna tävla också, men då gäller det att man är beredd att komma tidigare och/eller stanna kvar senare.

Tillsammans hoppas vi att vi kan få ihop en riktigt bra tävling som våra besökare minns samt tjäna ihop välbehövliga pengar till klubbens framtida förändringsprojekt i form av nytt klubbhus och eventuell träningshall. Och så hoppas vi få se fantastisk agility såklart!

Hoppas vi ses!

Hundiga hälsningar från agilitygruppen och tävlingsgeneralerna Marie och Mariette
Länk om den ovan inte funkar: