Aktivitets Information:

Flyttdags till nya klubbhuset

09.00-18.00Klubbhuset

NU BÖRJAR VI FLYTTA TILL NYA KLUBBHUSET

Lördagen den 16 juni kl 09.00 börjar vi flytta och håller på både lördag och söndag eller till vi är färdiga

Evenemangen ligger ute på Lunds BK KLUBBHUS OCH INOMHUSHALL på Facebppk för dom som vill anmäla där.

Nu händer det..! Det är dags att flytta in i vårt nya fina hus.

För att flytten ska bli så enkel och trevlig som möjligt så behövs folk! Så många som möjligt 🙂 Varför inte ta med sambon/vännen/morsan och bär lite saker och grilla i sommarvädret.

Optimalt så bör vi vara ett gäng som bär ut saker ur gamla huset, ett gäng som bär in saker i nya samt några som transporterar mellan husen.

Solveigs vagn finns redan på plats och Tina har lovat en till släpvagn. En släpkärra i var ände av flytten och kanske en handkärra eller två så fixar vi flytta snabbt och effektivt 🙂

Vi kör igång grillen så får vi både lite mat och slipper bära en del korv och hamburgare 😉

Sista rycket nu - sen har vi en ny fin klubbstuga mitt på planen 🙂

Anmäl er gärna till Daniel Zaar om ni tänkt komma så blir planeringen lättare.

Väl mött så många som möjligt.

Klubbens styrelse genom

Solveig