033 Valpkurs med fokus på glädje och lek -FULL-

Kursen vänder sig till dig som är intresserad av att träna och kanske tävla och vill lägga en bra grund för fortsatt träning med din hund.

Vi arbetar fram glada, engagerade och träningsvilliga valpar och hundar. Vi arbetar med belöningar, med leken, kontakten och engagemanget. Nivån läggs där den passar er.

Varje kurstillfälle innehåller en teoretisk del och en praktisk del och är förlagd över 6 onsdagar på Lunds Brukshundklubb.

Din hund ska vara minst 3 månader och högst 1 år. Vi fokuserar mycket på aktivitet så oömma kläder och bra skor är att rekommendera. Kursen innebär också en del eget arbete utanför planerade kurstillfällen.

Kurslitteratur: Från valp till stjärna av Maria Brandel

Instruktörer är Gudrun Larsson och Eva Fabricius som är utbildade allmänlydnadsinstruktörer inom Svenska Brukshundklubben.

Kursdatum: 8/9, 22/9, 6/10, 20/10, 3/11 och 17/11 mellan kl. 19.00 – 20.30.

När ni anmäler er uppge namn och telefonnummer samt hundens ras och ålder. Ni betalar kursavgiften när ni har fått bekräftelse från oss att ni har kommit med.

Kursen kostar 1425 kr och då ingår fika.

Du måste vara medlem i Lunds Brukshundklubb och SBK, se hemsida för info.

Sätt in kursavgiften – efter du fått bekräftan att du fått plats på kursen – på postgirokonto 43 47 42-3 och skriv ditt namn, hundens namn och vad kursen heter så kontoret vet vilka som har betalat.

Anmälan görs enklast genom DETTA FORMULÄR

Klicka på bilden nedan för att ladda ned pdf versionen.